Hoe je auto te reinigen en schoon te houden

Om je auto er schoon uit te laten zien, is een regelmatige en effectieve reinigingsroutine vereist. Er zijn twee manieren om je auto schoon te maken. Ten eerste kun je het zelf doen op een zonnige zaterdagmiddag of wanneer je ook maar wilt en tijd hebt. Als tweede optie, en misschien wel de makkelijkste, kun je je auto poetsen in Den Haag bij een autopoetsbedrijf. Wat je ook besluit te doen, hier zijn een paar tips die je kunt volgen om je auto schoon te houden.

Was je auto om de twee weken

Als je er een gewoonte van maakt om je voertuig regelmatig schoon te maken, zal het heel makkelijk zijn dit constant te doen. Je hebt er ook niet veel tijd voor nodig. Als je veel in de stad rijdt, is het in de regel aan te raden om je voertuig elke twee weken schoon te maken. Mensen die op het platteland rijden waar veel slechte wegen zijn, moeten het voertuig misschien wel vaker dan iedere twee weken schoonmaken.

Desinfecteer het interieur

Bij het reinigen van een auto gaat het niet alleen om het verwijderen van vuil aan de buitenkant. Van belang is ook om bacteriën in de auto te verwijderen. Daarom moet je het voertuig zo nu en dan ontsmetten. Besteed speciale aandacht aan de deurklinken, aangezien deze veel worden aangeraakt. Het stuur en het dashboard moeten ook worden gedesinfecteerd. Wil je je auto laten reinigen in Den Haag bij een autopoetsbedrijf, laat deze dan weten dat je het voertuig ook gedesinfecteerd wilt hebben.

Poets en droog je auto

Laat geen watervlekken achter op je auto na het reinigen, vooral niet op de voorruit en ramen. Eenmaal opgedroogd zal dit voor vlekken zorgen. De beste manier om dit te voorkomen, is door je auto na elke schoonmaakbeurt zorgvuldig te drogen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die hun auto laten wrappen in Den Haag

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *