Laser ontharen Rotterdam

Laser ontharen Rotterdam

 

Toch best heel erg veel mensen hebben te kampen met ongewenste haargroei in het gezicht of op de rest van het lichaam. Niet voor niets scheert zowel de man als de vrouw zich elke dag, net zoals er volop gewaxt en geëpileerd wordt om maar van die vervelende haartjes af te komen. Het vervelende is echter dat die haartjes steeds opnieuw weer terugkeren. Door voor een behandeling bij de specialist in laser ontharen in Rotterdam te kiezen kan echt structureel iets aan dit probleem gedaan worden.

 

De haartjes worden met een laser bij de bron- het haarzakje- vernietigd

Door te scheren, te epileren of te waxen verwijder je de haartjes niet definitief. Wat zou het heerlijk zijn om van de toch tijdrovende activiteit af te zijn. Dit kan door een afspraak te maken bij de specialist in laser ontharen in Rotterdam. In Rotterdam word je zoals de naam al doet vermoeden met een laser behandeld en wordt de haargroei definitief verminderd. De haren worden bij de expert in laser ontharen in Rotterdam bij de bron vernietigd, bij het haarzakje dus. De ervaren medewerkers van de praktijk voor laser ontharen in Rotterdam gebruiken een zeer krachtige lichtstraal. Dit licht is zo ingesteld dat alleen het pigment van het haar dit opneemt. Haar geleidt vervolgens het uitgestraalde laserlicht richting het haarzakje en wordt vernietigd. Als ook jij écht af wilt van ongewenste haargroei, maak dan op korte termijn een afspraak bij de specialist in laser ontharen in Rotterdam.

Gemiddeld zijn tussen de zes en tien behandelingen noodzakelijk

Nee, ook de vakmensen die laser ontharen in Rotterdam mogelijk maken zijn niet in staat om in een behandeling alle ongewenste haren te vernietigen. Pas als de haren in de zogenaamde groeifase zitten kunnen ze permanent vernietigd worden. Nou is het zo dat niet alle haren op hetzelfde moment in die groeifase zijn. Daarom zijn meerdere behandelingen noodzakelijk om het beste resultaat te kunnen bereiken; een heerlijk gladde huid en een wekker die je voortaan een kwartiertje later kunt zetten. Heerlijk toch!

 

Best een langdurig traject voor een perfect resultaat een feit is

Maak je een afspraak bij de specialist in laser ontharen in Rotterdam, dan ben je gemiddeld genomen tussen de zes en tien behandelingen nodig. Tussen de verschillende behandelingen zit weer een periode van zo’n zes weken. Een simpele rekensom leert dat het dus best een langdurig traject is voor het optimale resultaat bereikt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *